Aap & Mol in het paleis

3 - 99 jaar
Hardcover:
8,99
Altijd de laagste prijs
  • Leerzaam boek over het Paleis op de Dam
  • Met de twee leukste vriendjes Aap & Mol
  • Onderdeel van de Gouden boekjes

Samenvatting

Het Paleis is het officiële ontvangstpaleis van Z.M. de Koning. En je kunt er zomaar rondlopen. Net als Aap & Mol!

Samenvatting

Het Paleis is het officiële ontvangstpaleis van Z.M. de Koning. En je kunt er zomaar rondlopen. Net als Aap & Mol! Aap & Mol zijn een dagje in Amsterdam. Ze hebben al veel gezien, maar dit paleis vinden ze wel heel bijzonder.‘Mol, ik bedoel dat huisje daarboven!’ Aap wijst naar het torentje van het paleis, ‘dat is nog mooier dan mijn boomhut. En veel hoger ook. Kom mee, dan klimmen we erheen.’Mol kan helemaal niet klimmen en wil met de trap. Ze glippen tussen de bezoekers door naar binnen. Zo begint het verhaal van Aap & Mol in het Koninklijk Paleis op de Dam. Het voert langs alle belangrijke zalen, zoals de vierschaar, de grote wereldkaarten, het bed van Lodewijk Napoleon, de kelder met de cellen… Aap & Mol in het paleis verscheen als oorspronkelijk Nederlands Gouden Boekje in mei 2016 in samenwerking met het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 99 jaar
ISBN: 9789047621065
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s): Gitte Spee
Prijs: 8,99
Aantal pagina's: 28
Uitgever: Rubinstein
Verschijningsdatum: 31-12-2024

Gerelateerde artikelen

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Achtergrond
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer