Ballerinadroom

Michaela DePrince

7 - 10 jaar
E-book:
4,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Van weesmeisje tot internationale sterballerina, waargebeurd verhaal van Michaela DePrince.

Samenvatting

Op een stormachtige dag blies de wind een tijdschrift over de weg. Ik rende er achteraan en kreeg het te pakken. Op de voorkant stond een mooie foto van een vrouw. Ze droeg roze schoentjes en stond op de punten van haar tenen. Ze zag er heel gelukkig uit. Dit is het waargebeurde verhaal hoe Michaela DePrince van een eenzaam weesmeisje uitgroeide tot een internationale balletdanseres. Een bijzondere vertelling om voor altijd in je hart te sluiten!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 10 jaar
ISBN: 9789025114336
NUR: 282
Type: E-book
Auteur(s): Michaela DePrince
Prijs: 4,99
Aantal pagina's: 64
Uitgever: Holland B.V., Uitgeversmaatschappij
Verschijningsdatum: 28-10-2020

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer