Beng, beng, boem! We maken muziek

Een kartonboek vol geluid

0 - 3 jaar
Hardcover:
12,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Robuust kartonboek van Wee Gallery met tabs en geluiden. Met aan- én uitknop!

Samenvatting

Met een piano, een trompet, een gitaar en een drumstel kun je mooie muziek maken, luister maar!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 0 - 3 jaar
ISBN: 9789021678559
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Wee Gallery
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 10
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 06-06-2018
Wee-gallery - Beertje

Wee Gallery

Wee Gallery

Grafisch ontwerper Surya Sajnani verdiepte zich na de geboorte van haar eerste zoon in de ontwikkeling van kinderen. Zo ontdekte ze dat pasgeborenen maar 30 tot 38 cm ver kunnen zien en dat ze het liefst naar het gezicht van papa en mama kijken en naar zwarte en witte geometrische vormen. Vandaaruit is het merk Wee Gallery ontstaan. Surya begon met zwart-witte art cards om de waarneming van baby’s te stimuleren. Het enthousiasme voor deze babykaarten was zo groot dat de collectie inmiddels is uitgebreid met boeken, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyle producten voor kinderen en de kinderkamer – allemaal met de karakteristieke tekeningen.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Dichter aan het woord: Ted van Lieshout

Ter ere van de Poëzieweek 2019 geven wij graag het woord aan schrijver, beeldend kunstenaar én dichter Ted van Lieshout. Zijn dichtbundel Ze gaan er met je neus vandoor is genomineerd voor de Grote Poëzieprijs 2019. In dit artikel spreken wij met hem over zijn dichtbundels.

Interview
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer