Boy Queen

14 - 99 jaar
Paperback:
19,99
Altijd de laagste prijs
  • Een prachtig boek over liefde voor drag
  • Vanaf 15 jaar
  • Viert diversiteit

Samenvatting

Een sprankelend YA-debuut over de liefde voor drag

Samenvatting

Robin Cooper ziet zijn zorgvuldig uitgestippelde toekomst voor zijn ogen afbrokkelen... Terwijl zijn vrienden op het punt staan om naar de universiteit te gaan, krijgt hij de ene na de andere afwijzingsbrief van toneelscholen. Onzeker over wat hem nu te doen staat en of hij genoeg talent heeft om zijn dromen alsnog waar te maken, besluiten Robin en zijn beste vrienden een avond uit te gaan om alles te vergeten. Ze bezoeken een lokale dragshow en die avond wordt Robin compleet verliefd op drag performance. Is er dan misschien een ander, schitterend pad voor hem weggelegd...? Een glimmend pad vol glitter?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 14 - 99 jaar
ISBN: 9789048865611
NUR: 285
Type: Paperback
Auteur(s): George Lester
Vertaler: Tom ten Hove
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Moon
Verschijningsdatum: 25-05-2022

Gerelateerde artikelen

De mooiste cadeauboeken voor Moederdag

Wat is het perfecte cadeau om iedere mama mee te verrassen? Een boek natuurlijk! Bekijk hier onder onze boekentips om moeders (of jezelf) mee te verwennen.

Tiplijst
Lees meer

Een boek uitgeven, hoe werkt dat?

Hoe werkt het uitgeven van een boek precies? In dit artikel bespreken we hoe dit gaat en welke afdelingen hier allemaal bij komen kijken.

Achtergrond
Lees meer

Verhalen bij de (nieuwe) canon

In 50 spannende verhalen neemt dit boek je mee naar de belangrijkste gebeurtenissen uit onze Nederlandse geschiedenis. Een prachtig boek, voor jong en oud!

Interview
Lees meer