Charlottes droompaard

Charlottes droompaard

10 - 12 jaar
Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Op vakantie in Frankrijk leert Charlotte een bijzonder paard kennen. Samen beleven ze een spannend avontuur.

Samenvatting

Als Charlotte hoort dat de manege haar lievelingspaard heeft verkocht, is ze ontroostbaar. Zelfs de aanstaande vakantie in Frankrijk kan haar niet opvrolijken. Tot haar grote verrassing is er op het Franse vakantie-eiland ook een manege. Charlotte gaat er elke dag naartoe om te helpen met de verzorging van de paarden. En zo maakt ze ook kennis met Won da Pie, het mooiste paard van de stal, maar zo gevoelig dat niemand hem goed kan benaderen. Toch Charlotte voelt meteen: dit is haar droompaard. Zal het haar lukken zijn vertrouwen te winnen en samen met hem het gevaarlijkste avontuur van haar leven te doorstaan?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789025112639
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Nele Neuhaus
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 17-04-2015

Gerelateerde artikelen

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Achtergrond
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer

Verhalen bij de (nieuwe) canon

In 50 spannende verhalen neemt dit boek je mee naar de belangrijkste gebeurtenissen uit onze Nederlandse geschiedenis. Een prachtig boek, voor jong en oud!

Interview
Lees meer