Comedy Queen

11 - 15 jaar
Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Prachtige, bekroonde jeugdroman over een meisje dat met een enorm verdriet overwint met behulp van humor.

Samenvatting

Mijn strategie is simpel. Mama is het niet gelukt, het leven. Ze ging dood. Daar zijn een hele hoop redenen voor. Mijn plan is dat het mij wel gaat lukken. Een manier om het leven te laten lukken, moet zijn om niet dezelfde dingen te doen die zij deed. Om van haar vergissingen te leren en het tegenovergestelde te doen. Daarom heb ik een lijst gemaakt met zeven belangrijke punten.

Sasha wordt twaalf, het atoomnummer van magnesium. Haar vader is zevenenveertig, oftewel zilver. En haar moeder? Zij is het zeldzame krypton en zal nooit meer een ander element worden. Sasha’s vader huilt stiekem onder de douche, als hij denkt dat ze het niet kan horen. Maar ze hoort het wel, en besluit dat zij nooit zal huilen. Ze bedenkt zeven overlevingsregels voor zichzelf. Regel zeven is het belangrijkst: word Comedy Queen! Want als ze haar vader weer aan het lachen kan krijgen, wordt het leven misschien weer wat lichter…
Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 11 - 15 jaar
ISBN: 9789021679723
NUR: 284
Type: Hardcover
Auteur(s): Jenny Jagerfeld
Vertaler: Bernadette Custers
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 208
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 27-11-2019
Comedy Queen - Jenny Jagerfeld

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Boeken over moeilijke onderwerpen

Sommige onderwerpen, zoals ziekte, de dood en echtscheiding, zijn soms lastig om samen over te praten. Boeken kunnen helpen bij het bespreekbaar maken hiervan. In dit artikel tippen we daarom boeken over deze thema’s, voor verschillende leeftijden.

Tiplijst
Lees meer