De boor van Muis - Lucy Cousins

De boot van Muis

Muis

Lucy Cousins | 18 pagina’s

Vandaag gaat Muis zeilen met haar boot. Samen met Kees Krokodil. De wind blaast hard en de boot vaart weg. Kees houdt het roer recht. Ze varen onder de brug door en langs de vuurtoren naar een blauwe baai. Wat een mooi plekje! Muis gooit het anker uit en duikt in het water. Onder water ziet ze kleurige vissen en meneer Zeeschildpad. Kees gooit zijn hengel uit en vangt een verrassing. Wat een fijne dag! Driemaal hoera voor Kapitein Muis!

Muis is al meer dan 25 jaar een favoriet vriendje van dreumesen en peuters. Ze beleeft herkenbare avonturen voor kinderen over de hele wereld. Geschilderd in de vrolijke kleuren waar peuters zo van houden.


Boek €7,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.De boot van Muis
Auteur/illustrator Lucy Cousins
Character/serie: Muis
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 18
Publicatiedatum: 01-03-2017
NUR: 271 273
Tags: 0 – 1.5 jaar, 1.5 – 3 jaar, Fictie, Avontuur, Dieren & natuur, Knaagdieren, Muizen & hamsters, Voertuigen, Boten, Reizen & (verre) landen, Baby- & peuterboeken, Muis
Boek €7,99
ISBN: 978-90-258-7210-6