Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > De buitelende baby in mama’s buik

De buitelende baby in mama’s buik

Thomas Svensson

Grappig flapjesboek over wat er in mama’s buik gebeurt als ze zwanger is. Ontzettend leuk voor alle kinderen die een broertje of zusje krijgen!
|

Jacob krijgt een nieuw broertje of zusje en hij maakt zich een voorstelling hoe de baby eruit ziet. Ook vraagt hij zich af wat het kindje zoal de hele dag doet: klapt het in zijn handjes? Schopt het tegen de gehaktballetjes die mama eet? Schijnt de zon ook binnen in mama’s buik? Weet het baby’tje of het dag of nacht is? Luistert het als zij praten? Zou het benieuwd zijn hoe Jacob eruitziet?
In rake, humoristische tekeningen, is achter flapjes te zien hoe Jacob zich alles voorstelt. De eenvoudige tekst maakt dit tot een heerlijk voorleesboek voor kinderen die een broertje of zusje krijgen.

Auteur/illustrator: Thomas Svensson
Isbn: 978-90-216-1266-9
Uitgeverij: Ploegsma
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 32
Verschijningsdatum 28-2-2003
Leeftijdsindicatie: 3 - 5
NUR: 273 276
Tags: 3 – 5 jaar, Baby op komst, Broers & zussen, Familie & Gezin, Fictie, Humor, Prentenboeken
Dit boek kreeg 4 sterren uit 1 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.

In de pers

'Een vrolijke, humoristische uitgave'

NBD Biblion
Thomas  Svensson

Thomas Svensson

Thomas Svensson (1955) is een Zweedse ontwerper, schrijver en illustrator. Hij heeft een eigen reclamebureau en bedenkt en ontwerpt advertenties. Toen zijn vrouw Bodil in...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 4 sterren uit 1 reviews
Laat een review achter
Wat een leuk boek om samen met mijn zoon van bijna drie te lezen nu hij bijna een zusje krijgt. Grappige tekeningen en flapjes waar hij onder kan kijken. Het komt bijna elke dag wel een keer langs.
Esther, Moeder - 25-10-2018