De bus van Muis - Lucy Cousins

De bus van Muis

Muis

Lucy Cousins | 18 pagina’s

Vandaag rijdt Muis met haar bus naar zee. Onderweg pikt ze haar vriendjes op. Dottie met haar parasol, Eddie Eekhoorn met lekkere dingen voor de picknick. Het is druk op de weg, maar Muis let goed op. Daar is Kora Kip, ze heeft haar zwemband al om. En Kees Krokodil en Oscar Olifant met hun emmer en schepje en een bal. Het is niet ver meer. Samen zingen ze een liedje. De wielen van de bus gaan rond en… Hoera, ze zijn er! Wat is het fijn aan het strand!

Muis is al meer dan 25 jaar een favoriet vriendje van dreumesen en peuters. Ze beleeft herkenbare avonturen voor kinderen over de hele wereld. Geschilderd in de vrolijke kleuren waar peuters zo van houden.


Boek €7,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.De bus van Muis
Auteur/illustrator Lucy Cousins
Character/serie: Muis
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 18
Publicatiedatum: 01-03-2017
NUR: 271 273
Tags: 0 – 1.5 jaar, 1.5 – 3 jaar, Fictie, Avontuur, Dieren & natuur, Knaagdieren, Muizen & hamsters, Vriendschap, Voertuigen, Reizen & (verre) landen, Baby- & peuterboeken, Muis
Boek €7,99
ISBN: 978-90-258-7211-3