Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > De dag nadat ik met het verkeerde meisje was

De dag nadat ik met het verkeerde meisje was

Jesse Browner

|

Wes komt thuis na een urenlange nachtelijke wandeling door New York. Hij is die nacht voor het eerst met een meisje naar bed geweest. Maar met het verkeerde meisje.

In de vierentwintig uur die volgen vraagt Wes’ doodzieke moeder hem de zwezerik te bereiden die ze ooit met zijn vader at in Parijs, probeert zijn zusje hem op te beuren met een imitatie van Bobby de biseksuele muis – een van haar zelfbedachte personages – en wil zijn beste vriend James hem de smeuïge details ontlokken van de gebeurtenissen van die nacht.

Ondertussen beziet Wes zijn leven met nieuwe ogen. Misschien heeft zijn vriendin Lucy wel gelijk met haar uitspraak: je kunt niet tegelijk volmaakt zijn én volwassen.

‘De dag nadat ik met het verkeerde meisje was tilt Salingers Holden Caulfield naar onze tijd en overtreft de hoofdpersoon uit The Catcher in the Rye met een geestiger, milder en wijzer verhaal.’ – Shelf Awareness

Auteur/illustrator: Jesse Browner
Isbn: 978-90-258-7352-3
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 192
Verschijningsdatum 1-3-2017
Leeftijdsindicatie: 15 - 25
NUR: 285
Tags: 15+, 15+ jaar, Emoties & gevoelens, Familie & Gezin, Fictie, Liefde & verliefdheid, Puberteit, Verliefd, Vriendschap, Young Adult
Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.

Reviews

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Laat een review achter