De Familie Claus

Paperback:
7,50
Altijd de laagste prijs
  • Bekend van de Netflixfilm
  • Kom in de kerstsfeer
  • Voor kinderen vanaf 7 jaar

Samenvatting

Als Jules Claus in de speelgoedwinkel van zijn opa een magische sneeuwbol ontdekt, zal zijn wereld nooit meer hetzelfde zijn. Hij gaat op avontuur en komt in de verste uithoeken van de wereld terecht.

Samenvatting

Terwijl zijn moeder gaat werken, brengt Jules Claus de kerstvakantie door in de speelgoedwinkel van zijn opa. Jules heeft helemaal niks met de kerstperiode. Hij vindt ze vreselijk. De kerstdagen roepen bij hem alleen maar nare herinneringen op aan de dood van zijn vader vorig jaar. Maar in de winkel van zijn opa ontdekt Jules een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden. Hij gaat op avontuur en komt in de verste uithoeken van de wereld terecht. Jules verdiept zich in een lang bewaard familiegeheim en begint zo meer en meer te houden van de mooiste tijd van het jaar. De familie Claus vertelt het hartverwarmende verhaal van de gelijknamige Netflixfilm, waarin Jan Decleir in de huid kruipt van de enige echte kerstman.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789463832458
NUR: 283
Type: Paperback
Auteur(s): Sofie Leyts
Prijs: 7,50
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Verschijningsdatum: 27-11-2020

Kenmerken van dit boek

Familie Claus

Gerelateerde artikelen

Grootouders stelen de show in deze kinderboeken

4 juni is het Nationale Opa en Oma Dag, maar wij zetten grootouders iedere dag in het zonnetje! Want ze hebben vaak een bijzondere band met hun kleinkind(eren). Ontdek onze top 10 en andere toffe tips!

Tiplijst
Lees meer