De Rats-flats-x-weg

Salah Naoura

Maja Bohn

9 - 12 jaar
5 /5
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Kijk uit voor de superstofzuiger…!

Samenvatting

Meester Thomassen heeft een hekel aan kinderen. En hij haat smoesjes over te laat zijn of huiswerk dat niet af is.
De ergste smoesjesverteller is Laura. Zij beweert dat ze haar huiswerk niet heeft kunnen maken door de Rats-flats-x-weg: een megasterke stofzuiger die alles opzuigt, zelfs de struiken en planten uit de tuin…
Thomassen gelooft hier niks van en is vast van plan om Laura’s kletsverhaal als een ballon lek te prikken. Hij verhoort haar elke dag tijdens de lunchpauze. Maar het verhaal over deze stofzuiger wordt steeds maar vreemder en spannender. Het kan toch niet waar zijn? Of toch…?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789492899521
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Salah Naoura
Illustrator: Maja Bohn
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 7521740
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 16-05-2019

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer

Reviews

Joshua, Kind (9 jaar) - 27-06-2019
Ik vond dit een superleuk boek! Ik vond het grappig, leuk, spannend en avontuurlijk. Ik ben benieuwd naar de schrijver zijn volgende boek, en ik hoop dat er een deel 2 komt!