Delilah Green doet niet aan gevoelens

Paperback:
18,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

Delilah Green heeft zich voorgenomen om nooit meer terug te gaan naar Bright Falls, het stadje waar ze is opgegroeid. Er is daar niets voor haar, behalve herinneringen aan een eenzame jeugd en een afstandelijke stieffamilie waar ze een slechte band mee heeft. Wanneer haar stiefzus Astrid haar onder druk zet om haar bruiloft te fotograferen, kan Delilah geen nee zeggen. Ze is van plan om Bright Falls na de bruiloft gelijk weer te ontvluchten, maar dan ziet ze Claire Sutherland, een van Astrids verwaande vriendinnen. Delilah besluit dat er misschien toch nog wat plezier (en een beetje wraak) te vinden is in Bright Falls.

Claire Sutherland heeft haar elfjarige dochter grotendeels alleen opgevoed, terwijl ze moest dealen met een onbetrouwbare ex en ook haar boekhandel draaiende moest zien te houden. Ze weet wie Delilah is, maar kent haar eigenlijk totaal niet. Tijdens de aanloop naar de bruiloft kunnen de twee elkaar niet ontlopen, en al helemaal niet meer wanneer ze een complot bedenken om Astrid te redden van haar afschuwelijke verloofde.

Claire twijfelt steeds meer of ze de charmes van Delilah wel kan weerstaan. Maar na een tijdje begint ze zelfs te vermoeden dat ze dat eigenlijk ook helemaal niet wil...


Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789021489001
NUR: 343
Type: Paperback
Auteur(s): Ashley Herring Blake
Vertaler: Marjet Schumacher
Prijs: 18,50
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Love Books
Verschijningsdatum: 18-07-2024