Groot Kijk-en zoekboek

3 - 99 jaar
Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs
  • Originele en herkenbare thema's voor peuters
  • Leuk om steeds opnieuw te bekijken
  • Perfect voor tussendoor dankzij de korte verhaaltjes

Samenvatting

Samenvatting

Ga samen met Sam en Julia op zoek naar de kleinste details van het betoverende Muizenhuis in het 'Groot kijk- en zoekboek'. Let goed op, want in de kleurrijke winkels, drukke werkplaatsen, gezellige slaapkamers, bruisende keukens en levendige buitenruimtes is van alles te ontdekken. Dat wordt urenlang zoekplezier!


De geschiedenis van het Muizenhuis begon met Karina Schaapman, een Nederlandse kinderboekenschrijfster en kunstenares. Zij startte in 2008 met geduld, precisie en een ongelooflijk oog voor detail met het bouwen van honderden bouwwerken vol huizen, winkels, straten en buitenruimtes op muizenmaat. Het Muizenhuis is volledig met de hand gemaakt van afvalmateriaal en vintage elementen en resulteerde in een reeks prachtige kinderboeken, waarvan 'Het Muizenhuis - Sam en Julia' het eerste deel was. Aan de hand van de boeken uit de Muizenhuis-reeks leer je steeds een nieuw stukje van de muizenwereld kennen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 99 jaar
ISBN: 9789047624028
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Karina Schaapman
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 60
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Verschijningsdatum: 15-09-2017

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer