Het KNVB voetbal doeboek

Paperback:
10,00
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

Train op tijd je voetbalkennis!

In de zomer van 2024 kleuren de straten weer oranje vanwege het EK mannenvoetbal! En daarna zijn er de Olympische Spelen waarbij onze voetballers ook in actie komen. Hoog tijd dus voor alle jonge voetbalfans om hun kennis bij te spijkeren. Wie is je favoriete Oranje-international? Op welke Oranjeheld lijk je het meest? En weet je alles over voetbal in Nederland? In Het KNVB voetbal doeboek vind je puzzels, interviews met spelers, quizjes, voetbalchallenges en interessante weetjes van alle helden en heldinnen in het Nederlandse voetbal.

Een doeboek voor alle pupillen van 6 tot 10 jaar die maar geen genoeg krijgen van voetbal!


Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789000392506
NUR: 228
Type: Paperback
Auteur(s): Diverse
Prijs: 10,00
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsdatum: 16-05-2024

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste spelletjes per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Voetbalboekentips van ons kinderpanel

Zoek je het ultieme cadeau voor voetballiefhebbers? Zoek niet verder! Ons kinderpanel tipt de leukste boeken voor voetballers tussen de 9 en 12 jaar. Met deze boeken scoor je sowieso.

Kinderpanel
Lees meer

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer