Het Libby Garrett-project

Paperback:
17,99
Altijd de laagste prijs
  • Los te lezen vervolg op 'Het Avery Shaw-experiment'
  • Heerlijk romantisch verhaal
  • Geschreven vanuit Libby en Adam

Samenvatting

Een heerlijk romantische en grappige YA-roman! Libby Garrett is verslaafd aan haar vriendje Owen, maar hij is niet goed voor haar. Haar vriendin Avery bedenkt een plan om Libby van haar Owen-verslaving af te helpen. Daarvoor heeft ze wel hun favoriete barman nodig. Zal het lukken?

Samenvatting

Het Libby Garrett-project is een heerlijke en grappige jongerenroman van Kelly Oram, bestsellerauteur van de populaire serie Cinder & Ella.

Libby Garrett is verslaafd aan haar populaire vriendje Owen. Dat hij vooral met haar afspreekt voor de seks en geen serieuze relatie wil, ziet ze niet. Avery en haar vrienden van de bètaclub maken zich daarom zorgen. Als ze niet gauw iets doen, blijft er van de vrolijke, zelfverzekerde Libby niets over!
Avery bedenkt een plan: om van haar Owen-verslaving af te komen, moet Libby het twaalfstappenprogramma van een afkickproces doorlopen. Als begeleider strikken ze Adam, die in hun favoriete koffietent werkt. Wat ze niet weten is dat Adam al jaren een crush op Libby heeft...

Het Libby Garrett-project is het los te lezen vervolg op Het Avery Shaw-experiment

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een geweldig leuk en romantisch boek’ ««««« QUITE THE NOVEL IDEA over Het Avery Shaw-experiment

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789026163845
NUR: 284
Type: Paperback
Auteur(s): Kelly Oram
Vertaler: Lia Belt
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 25-10-2022

Gerelateerde artikelen