Het verdwenen eiland Kivamba

Hardcover:
20,50
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Leest als een spannende film
  • Avonturenboek voor echte lezers én niet-lezers
  • Shortlist Kinderjury 2021!

Samenvatting

Wanneer Noah en Finn een oude landkaart vinden van het mysterieuze eiland Kivamba, haalt de tweeling hun tante over tot een ontdekkingsreis. Er volgt een zenuwslopende zoektocht vol listen en gevaren.

Samenvatting

Wanneer broers Noah en Finn op onderzoek uitgaan in de reusachtige kelder van Chateau Ravenhorst, vinden ze een oeroude landkaart. Deze toont het mysterieuze en onvindbare eiland Kivamba. Het zou een eiland vol gevaar zijn, dat misschien beter onontdekt kan blijven. Maar… het avontuur is aanlokkelijk en samen met hun beste vriendin Tess haalt de tweeling hun avontuurlijke tante over voor een laatste ontdekkingsreis. Maar dan wordt tante Lara op het eiland ontvoerd en moet het drietal een magisch voorwerp uit een tempel halen om Lara terug te krijgen. Wat volgt is een zenuwslopende zoektocht vol listen, valstrikken en gevaren. “Michael Reefs is de avontuurlijkste schrijver van Nederland” – Rubén Rodriguez da Silva, boekhandel Los

Wanneer broers Noah en Finn op onderzoek uitgaan in de reusachtige kelder van Chateau Ravenhorst, vinden ze een oeroude landkaart. Deze toont het mysterieuze en onvindbare eiland Kivamba. Het zou een eiland vol gevaar zijn, dat misschien beter onontdekt kan blijven. Maar... het avontuur is aanlokkelijk en samen met hun beste vriendin Tess haalt de tweeling hun avontuurlijke tante over voor een laatste ontdekkingsreis. Maar dan wordt tante Lara op het eiland ontvoerd en moet het drietal een magisch voorwerp uit een tempel halen om Lara terug te krijgen. Wat volgt is een zenuwslopende zoektocht vol listen, valstrikken en gevaren.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789463850230
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Michael Reefs
Illustrator: Elsa Kroese
Prijs: 20,50
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Billy Bones
Verschijningsdatum: 17-10-2023

Specificaties

ISBN: 9789463850384
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Michael Reefs
Illustrator: Bart Bus, Elsa Kroese
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 265
Uitgever: Billy Bones
Verschijningsdatum: 05-01-2021
De-tempeljagers-1_Michael-Reefs

Gerelateerde artikelen