Jakkie, wat een troep!

Hardcover:
7,99
Altijd de laagste prijs
  • Sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2022: Gi-ga-groen
  • Een herkenbaar kleuterverhaal met mooie illustraties
  • Uit de reeks Lisa en Jimmy

Samenvatting

Samenvatting

Met Lisa & Jimmy naar zee!

Lisa is door het dolle: ze gaat met papa naar het strand! En haar vriendje Jimmy mag mee. Het heeft net hard gestormd en de wind heeft van alles achtergelaten. Bij een strandtentje krijgen ze een juttas. Daarmee kunnen ze helpen het strand weer schoon te maken, want al die rommel is slecht voor de dieren. De twee vriendjes vinden niet alleen afval maar ook allerlei schatten: een strandbal, een haaientand, een net, een oude gymschoen én een achtergelaten knuffel. Samen gaan Lisa en Jimmy op zoek naar het kindje dat zijn knuffel kwijt is. Opruimen was nog nooit zo leuk!

Jakkie, wat een troep! is een vrolijk en herkenbaar voorleesverhaal voor kleuters en sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2022: Gi-ga-groen! Geschreven door Vivian den Hollander en met hartverwarmende illustraties van Dagmar Stam. 

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 6 jaar
ISBN: 9789000381272
NUR: 281
Type: Hardcover
Auteur(s): Vivian den Hollander
Illustrator: Dagmar Stam, Dagmar Stam
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsdatum: 23-08-2022

Gerelateerde artikelen

Poetsen kun je overal!

Dat tandenpoetsen met je kind niet altijd even makkelijk gaat, is geen geheim. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! (mét tandenpoetslied) helpt ouders en kinderen bij het voorkomen van problemen.

Achtergrond
Lees meer