Jouw leven als Loser

10 - 15 jaar
Paperback:
12,99
Altijd de laagste prijs
  • Teken je eigen loser-strip!
  • Voor echte Leven van een loser-fans
  • Maak je eigen supergrappige verhaal

Samenvatting

Teken je eigen loserstrip, hou je avonturen bij zoals Bram dat doet, maak lijstjes met je grootste blunders en je allerbeste grappen. Als je later rijk en beroemd bent, is dit boek een fortuin waard.

Samenvatting

Ken je Bram Botermans niet? Onder welke steen heb jij gelegen? In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht van de serie Het leven van een Loser. Hoog tijd dus dat je Bram ontmoet! In Jouw leven als Loser van Jeff Kinney vind je niet alleen Bram Botermans terug, maar ook jezelf. Schrijf je eigen Bramverhaal en teken je eigen Loserstrip. Hou je avonturen bij zoals Bram dat doet, en maak lijstjes met je absolute blunders en je allerbeste grappen. Ontwerp je eigen kasteel voor als je later rijk en beroemd bent. Zolang je het maar NIET over 'je gevoel' gaat hebben. Want één ding is zeker: DIT IS GEEN DAGBOEK! En dan nog iets: zorg ervoor dat je jouw boek zodra het af is ergens superveilig bewaart (bijvoorbeeld in een zware kluis), want als je rijk en beroemd bent, is dit ding een FORTUIN waard.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 15 jaar
ISBN: 9789026137358
NUR: 283
Type: Paperback
Auteur(s): Jeff Kinney
Vertaler: Hanneke Majoor
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 30-09-2014

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer