Kinderboeken

Mee met de pakjesboot

Mee met de pakjesboot

Duleke kan niet wachten tot Sinterklaas komt. Als ze naar de haven gaat om te kijken of de stoomboot er al aankomt, wordt ze door de harde wind opgetild en weggeblazen over zee… Gelukkig blijft haar parapluutje hangen aan de vlaggenlijn van een boot. En dat is niet zomaar een boot, maar de pakjesboot!
Van Sinterklaas mag ze blijven. Overdag helpt ze de Pieten met pepernoten bakken en cadeautjes inpakken, en ’s nachts slaapt ze in een hangmat. Na een paar dagen varen komen ze aan in de haven. En dan is Duleke toch wel blij om weer in haar moeders armen te kunnen springen!

Een fantastisch avontuur waar elk kind van zou dromen!


Boek €10,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Mee met de pakjesboot
Auteur/illustrator Vivian den Hollander Saskia Halfmouw
Uitgeverij: Ploegsma
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 32
Publicatiedatum: 22-10-2013
Leeftijdsindicatie: 3 - 5
NUR: 227
Tags: 3 – 5 jaar, Fictie, Avontuur, Feesten & feestdagen, Humor, Fantasie & magie, Prentenboeken, Sinterklaas, Voorleesboeken
Boek €10,99
ISBN: 978-90-216-7222-9