Meneer Sleutelbeen en de wonderlijke Wauw

8 - 12 jaar
4.6 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor fans van Roald Dahl
  • Voorzien van prachtige illustraties
  • Schitterend vertaald door Annelies Jorna

Samenvatting

Wat als je fantasievriend opeens écht bestaat?

Samenvatting

Bens allergrootste wens is uitgekomen: zijn fantasievriendje, de Wauw, bestaat nu echt! De Wauw is lief, grappig en schattig. Maar niet iedereen is blij met de komst van dit vrolijke beestje. Meneer Sleutelbeen, de sleutelbewaarder van alle werelden, vertrouwt het zaakje niet. Hij denkt dat de Wauw gevaarlijk is en wil hem verbannen naar de wereld van de Vergetelheid.
Ben moet alles op alles zetten om de goeiige maar vastbesloten Sleutelbeen te stoppen. Maar dat wordt steeds moeilijker als blijkt dat er nog meer fantasievrienden in de buurt rondlopen. En sommige van hen zijn wél gevaarlijk…
Een grappig en sprookjesachtig avontuur. Met schitterende, Tim Burton-achtige tekeningen van Pete Williamson.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789493189140
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Guy Bass
Illustrator: Pete Williamson
Vertaler: Annelies Jorna
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 24-02-2021
Meneer-Sleutelbeen-en-de-wonderlijke-Wauw-Guy-Bass-Pete-Williamson

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

Julian, Kind (10 jaar) - 18-04-2021
Wat een superleuk boek om te lezen. Meneer Sleutelbeen is heel grappig met al zijn sleutels en botjes. Het was soms wel spannend, maar ik moest ook vaak lachen. ik ]wilde snel doorlezen om te weten hoe het zou aflopen. Het is een heel fijn boek, met niet te veel tekst op een bladzijde en hele mooie tekeningen. Zo weet je hoe alle fantasiefiguren er uitzien. Ik hoop dat er nog een boek komt!

Rijk, Kind (11 jaar) - 18-04-2021
Dit is een grappig boek vol wonderlijke figuren en er gebeuren ook dingen die helemaal niet kunnen. Maar het zou wel heel tof zijn om een sleutel te hebben waarmee je op iedere plek een deur kon openen om achter te verdwijnen! Een fantasiewezen vond ik een beetje griezelig, dat is Daisy. Haar hoofd zit achterstevoren op haar lichaam. Maar door de tekeningen die in het boek staan wordt al snel duidelijk dat Daisy helemaal niet eng is. Ik vond het een heel leuk en grappig boek om te lezen!

Lotte, Kind (10 jaar) - 15-04-2021
Ik vond het boek 'Meneer Sleutelbeen en de wonderlijke Wauw' erg leuk om te lezen. Het was spannend en onverwachts, alleen vond ik meneer Sleutelbeen zelf er een beetje eng uit zien. Het boek gaat over een jongen die geen vrienden heeft, en daarom een fantasievriend heeft gefantaseerd. Daarna komt meneer Sleutelbeen in het verhaal. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan dit boek!