Minecraft: Alles over PVP minigames

8 - 15 jaar
Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor de echte Minecraft-fan
  • Officiële licentie
  • Leer alles over het bouwen van minigames

Samenvatting

Het officiële Minecraft boek voor PVP minigames staat vol met inspirerende minigames die je kunt opbouwen in jouw eigen wereld.

Samenvatting

Het officiële Minecraft boek voor PVP minigames staat vol met inspirerende minigames die je kunt opbouwen in jouw eigen wereld. Of je nu de voorkeur geeft aan niet-PVP gevechtsgames, zoals golf en zweefvliegen, of aan games waarmee je andere spelers kunt verslaan, zoals spleef en luchtoorlogen, er is voor elk wat wils! Speel in de online modus tegen je vrienden en verbijster hen met je kennis over de minigames! Met dit boek bij de hand weet jij als geen ander hoe je jouw tegenstanders kunt verslaan!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 15 jaar
ISBN: 9789030503637
NUR: 210
Type: Hardcover
Auteur(s):
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 96
Uitgever: MEIS & MAAS
Verschijningsdatum: 27-07-2018

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer