Pippa en Otto in de amazone – een pop-upboek

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Vrolijk kartonboek met stevige pop-up dieren
  • Ontdek het dierenrijk in de Amazone in dit grote pop-upboek!

Samenvatting

Samenvatting

Avonturier Pippa reist de wereld rond om met haar camera de schoonheid  van dieren in de natuur vast te leggen. Haar vriend Otto gaat met haar mee.  Samen verkennen ze verschillende habitats en de dieren die daar leven. Van krokodillen en piranha’s tot vlinders, van ara’s, luiaards, panters en roze rivierdolfijnen tot wilde dieren uit het Amazonegebied. Je vindt ze allemaal in dit pop-up boek van Pippa en Otto. Of het nu hoog in het bladerdak van het regenwoud is of helemaal beneden, de Amazone barst van het leven. Ontdek het dierenrijk in de Amazone in dit grote pop-upboek!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789002277689
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s): Patricia Geis
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 12
Uitgever: Oogappel
Verschijningsdatum: 08-08-2023

Kenmerken van dit boek

Gerelateerde artikelen

Top 10 kinderboeken voor Dierendag

Speciaal voor dierendag hebben wij de leukste boeken over (huis)dieren op een rijtje gezet. Bekijk onze Kinderboeken Dierendag Top 10!

Tiplijst
Lees meer

Gi-ga-groen in de klas

Dat lezen en de natuur verkennen goed zijn voor kinderen weten we allemaal. Valt dat te combineren? Ja zeker! IVN natuureducatie en Kinderboeken.nl delen tips voor de kinderboekenweek.

Tiplijst
Lees meer

Op avontuur in zeeën en oceanen met deze top 10

Vier Wereld Oceanen Dag (8 juni) met de leukste, interessantste en avontuurlijkste boeken over de oceaan. Zwem mee met de dieren en leer alles over onze onderwaterwereld!

Tiplijst
Lees meer