Robotjacht

Pas op als je 's nachts klik hoort...

11 - 15 jaar
4 /5
Hardcover:
18,99
Altijd de laagste prijs
  • Griezelig en mysterieus
  • Bloedstollend spannend

Samenvatting

Een bloedstollend debuut, dat leest als een spannende film.

Samenvatting

'Een duistere vijand, een stel enge robots en een held met heerlijk slechte eigenschappen. Ik vond het geweldig!' - John Flanagan ( De Grijze Jager )
Als de twaalfjarige Alex een oude tinnen robot van zijn opa krijgt, gebeuren er al snel vreemde dingen. Welke verborgen krachten heeft dit stuk speelgoed en waarom willen een paar mysterieuze figuren het koste wat kost in handen krijgen?
Alex' opa weet er meer van, maar er is geen tijd om het uit te leggen: ze moeten weg! Samen vluchten ze door een winters Europa, om uit handen te blijven van hun achtervolgers. En om elke hoek dreigt gevaar.
Vertaald door Maria Postema (o.a. The Hunger Games en Spirit Animals ).

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 11 - 15 jaar
ISBN: 9789492899699
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Damien Love
Vertaler: Maria Postema
Prijs: 18,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 11-12-2019
Robotjacht - Damien Love

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Boekentips voor Halloween

Demp het licht, steek wat kaarsjes aan en zet een spannend achtergrondmuziekje op... Met Halloween in het vooruitzicht is het tijd voor bloedstollend leesvoer!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Kenzey, Kind (12 jaar) - 24-02-2020
Ik vond het een erg leuk en spannend boek, want er was veel fantasie en de manier waarop het is geschreven, bouwt steeds spanning op. Er gebeurde vaak iets wat ik helemaal niet had verwacht, en dat vond ik erg leuk. Ik wilde steeds verder lezen, want dan waren ze midden in een spannend stuk en dan kwam er opeens een nieuw hoofdstuk. Dit boek is zeker een aanrader!

Ruben, Kind (11 jaar) - 16-02-2020
Ik heb dit boek gelezen omdat ik via het kinderboekenpanel al een gedeelte had gelezen. Ik wilde het verder lezen omdat ik nieuwsgierig was geworden. Ik dacht dat het een heel mooi boek zou zijn. Tijdens het lezen van het boek werd ik steeds nieuwsgieriger naar de antwoorden op bepaalde vragen. Ik vind het boek een beetje eng. En af en toe een beetje langdradig. Ik kan me niet identificeren met de hoofdpersoon omdat die dingen doet die ik nooit zou doen. Ik vind het niet fijn dat het boek een open eind heeft. Mijn vragen zijn niet beantwoord. Misschien komt er een vervolg. Ik zou dat zelf niet willen lezen. De kaft van het boek past bij het verhaal. De hoofdrolspelers staan erop en een brug in Praag. Het boek speelt zich gedeeltelijk af in Praag. De kaft ziet er spannend uit. Ik zou het boek aanraden aan kinderen die van spannende boeken over robots houden. Ik vind het boek geschikt voor kinderen van ouder dan 10 jaar.

Sjoerd Hoppenbrouwers, Boekliefhebber (12 jaar) - 16-02-2020
Ik vond het een spannend boek. Ik hoop zeker dat er een nieuw deel uitkomt! Zeker een aanrader!