Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Spet, spat, Eendje!

Spet, spat, Eendje!

Lucy Cousins

Vrolijk prentenboek over een eendje dat van water houdt. Van Lucy Cousins, de maakster van Muis.
|

Spetter-de-spat! Ha, ik word lekker nat.
Wie wil er met me spelen?

Kwak, kwak, kwak!

Het regent maar dat vindt Eendje helemaal niet erg. Er zijn zoveel leuke vriendjes om mee te spelen. Springen met Kikker, bewegen met worm, knuffelen met tor en slak, kwak-kwak! Eendje plonst vrolijk bij de zwanen en de vissen en schudt daarna met de vogels de veren uit. De regen kietelt zo grappig! Dan is het tijd voor verstoppertje met Muis en ineens… is het droog. Maar daar is papa die laat zien dat je ook in de zonneschijn fijn kunt spelen!

Lucy Cousins, bekend van Muis, zoomt in op de kleine wereld rond de vijver. Haar simpele kleurige platen maken dit tot een perfect voorleesboek voor dreumesen en peuters. Met tekst op rijm zodat jonge kinderen het verhaal binnen de kortste keren kunnen onthouden en navertellen.

Auteur/illustrator: Lucy Cousins
Isbn: 978-90-258-7450-6
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 32
Verschijningsdatum 7-2-2018
Leeftijdsindicatie: 1 - 4
NUR: 271
Tags: 0 – 1.5 jaar, 1.5 – 3 jaar, 3 – 5 jaar, Actie & avontuur, Avontuur, Baby- & peuterboeken, Dieren & natuur, Eenden & ganzen, Familie & Gezin, Fictie, Liedjes & rijm, Rijmpjes & liedjes, Spelen & leren, Voorleesboeken, Vriendschap, Zintuigen & voelen
Dit boek kreeg 4 sterren uit 1 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Lucy  Cousins

Lucy Cousins

Lucy Cousins werd in 1964 in Engeland geboren. Ze ging in de streek Kent naar verschillende middelbare scholen voordat ze haar opleidingen volgde aan de...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 4 sterren uit 1 reviews
Laat een review achter
De boeken van Lucy Cousins worden hier in huis verslonden! Humor, kleurrijke illustraties en herkenbare onderwerpen. Mijn zoontje kan ze inmiddels aan mij ‘voorlezen’. Geweldig!
Dorien, Moeder - 04-10-2018