spet, spat, eendje Lucy Cousins

Spet, spat, Eendje!

Lucy Cousins | 32 pagina’s
Spet, spat, Eendje!

Spetter-de-spat! Ha, ik word lekker nat.
Wie wil er met me spelen?

Kwak, kwak, kwak!

Het regent maar dat vindt Eendje helemaal niet erg. Er zijn zoveel leuke vriendjes om mee te spelen. Springen met Kikker, bewegen met worm, knuffelen met tor en slak, kwak-kwak! Eendje plonst vrolijk bij de zwanen en de vissen en schudt daarna met de vogels de veren uit. De regen kietelt zo grappig! Dan is het tijd voor verstoppertje met Muis en ineens… is het droog. Maar daar is papa die laat zien dat je ook in de zonneschijn fijn kunt spelen!

Lucy Cousins, bekend van Muis, zoomt in op de kleine wereld rond de vijver. Haar simpele kleurige platen maken dit tot een perfect voorleesboek voor dreumesen en peuters. Met tekst op rijm zodat jonge kinderen het verhaal binnen de kortste keren kunnen onthouden en navertellen.


Boek €14,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 4 sterren uit 1 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.

De boeken van Lucy Cousins worden hier in huis verslonden! Humor, kleurrijke illustraties en herkenbare onderwerpen. Mijn zoontje kan ze inmiddels aan mij ‘voorlezen’. Geweldig!
Dorien, Moeder - 04-10-2018


Spet, spat, Eendje!
Auteur/illustrator Lucy Cousins
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 32
Publicatiedatum: 07-02-2018
Leeftijdsindicatie: 1 - 4
NUR: 271
Tags: 0 – 1.5 jaar, 1.5 – 3 jaar, 3 – 5 jaar, Fictie, Avontuur, Dieren & natuur, Eenden & ganzen, Spelen & leren, Zintuigen & voelen, Vriendschap, Liedjes & rijm, Baby- & peuterboeken, Familie & Gezin, Rijmpjes & liedjes, Voorleesboeken
Boek €14,99
ISBN: 978-90-258-7450-6