Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Sproetenliefde [POD]

Sproetenliefde [POD]

Maren Stoffels

Gevoelige jeugdroman over een meisje dat een tekst schrijft op de wc-muur, en daar onverwacht antwoord op krijgt. Een mooi verhaal over stille liefdes en bijzondere vriendschappen.
|

Ik ben verliefd op een leraar. Wat moet ik nou?
Amber is hopeloos verliefd als ze deze kreet op een wc-muur op school schrijft. Tot haar grote verbazing reageert er iemand op haar noodkreet. Al gauw wordt de anoniemeling de enige aan wie ze via de wc-muur alles durft te vertellen. Vriendin Ezra heeft immers alleen maar aandacht voor haar macho vriendje.
En dan is er nog die opdracht van haar grote liefde zelf: stille Robin weer aan het praten krijgen. Alsof ze dat er nog bij kan hebben! Toch raakt ze geïntrigeerd door deze vreemde jongen met zijn rode haar. Wat is er met hem dat hij al maandenlang geen woord spreekt, ondanks alle pesterijen?

Auteur/illustrator: Maren Stoffels
Isbn: 978-90-258-7552-7
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 148
Verschijningsdatum 15-2-2018
Leeftijdsindicatie: 10 - 15
NUR: 283 284
Tags: 9 – 12 jaar, 12+ jaar, 15+ jaar, Contemporary, Fictie, Liefde & verliefdheid, Maren Stoffels, Ontwikkeling kind, Op & rond school, Pesten, Puberteit, Verliefd, Vriendschap, Young Adult, Zelfvertrouwen
Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Maren  Stoffels

Maren Stoffels

Maren Stoffels (1988, Amsterdam) groeide op in haar geboortestad bij haar ouders en oudere broer Wadse. Zodra Maren kon schrijven deed ze het. Op haar...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Laat een review achter