The thousand flowers of Dior

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Prachtig cadeauboek van Dior voor kinderen en volwassenen. Mode voor iedereen!

Samenvatting

‘Ik ben de bloemenjurk, dé bloemenjurk!
Je mag me Miss Dior noemen.
Ben ik niet prachtig met mijn ‘mille fleurs’, mijn duizend bloemen?
Hoe ik aan mijn naam kom?’


De jurk vertelt over Christian, die opgroeit in een villa aan zee, waar de zon de grijswitte kliffen verwarmt. Zijn moeder is altijd elegant gekleed. Samen met haar geniet hij van de rozen in hun grote tuin, hun geur en de bloemblaadjes die lijken op rokken die ruisen in de wind. Indrukken die hij niet vergeet als er andere tijden aanbreken. Als Christian na de oorlog zijn eigen modehuis opent, maakt hij de vrouwen mooi als bloemen en vernoemt hij zijn eerste parfum naar zijn geliefde zus.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 5 - 100 jaar
ISBN: 9789025887094
NUR: 274
Type: Hardcover
Auteur(s): Annemarie van Haeringen
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 11-09-2024
Maurits Muis en Rembrandt - Ingrid en Dieter Schubert

Kunstprentenboeken

Kunstprentenboeken

Kunst laat je op een andere manier naar de wereld kijken. Van kunst geniet je met je hoofd en met je hart. Deze boeken laten je de mooiste dingen ontdekken. Hoe een arm weesmeisje de meest beroemde modeontwerpster ter wereld werd… Hoe je het geluid van een trein zichtbaar kunt maken… Hoe een muis door de tijd reist en Rembrandt leert kennen… Hoe je een schilderij maakt voor je moeder tussen de sterren… Reis door Hollandse landschappen en de raadselachtige wereld vol gezichtsbedrog van Escher… Geniet van kleur in de tuin van Monet en ga mee op avontuur in de fantastische wereld van Jeroen Bosch… Lees de gekste weetjes over kleuren en laat je aanspoelen op een eiland… Breng midden in de oorlog sinaasappels naar Mondriaan in New York… De verhalen in deze boeken laten je niet meer los!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2023

Ieder jaar wordt er een top 10 samengesteld en een Prentenboek van het Jaar gekozen door de organisatie van de Nationale Voorleesdagen. De top 10 en het Prentenboek van het Jaar 2023 vind je hier!

Tiplijst
Lees meer