Waar ben je, Koala?

een plasticvrij voelboekje

Hardcover:
13,99
Altijd de laagste prijs
  • Leuk plasticvrij voelboekje
  • Voor kinderen vanaf 1,5 jaar
  • Maak kennis met koala, kangoeroe en andere dieren

Samenvatting

Samenvatting

Waar ben je, Koala? Ga op zoek in het Australische bos met dit plasticvrije voelboekje. Onderweg kom je Koala’s vriendjes Emoe, Kangoeroe, Wombat en Krokodil tegen. Maar waar is Koala? Rachael Hare is een freelance illustrator die werkt voor verschillende uitgeverijen. Ze studeerde Illustratie aan de Kingston University, en woont in Londen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789048319893
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Rachael Hare
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 12
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsdatum: 02-03-2022

Kenmerken van dit boek

Gerelateerde artikelen

De 10 leukste kinderboeken over de wetenschap

Kunnen dieren dromen? Kan een mens sneller dan het licht reizen? Hoe leefden dinosaurussen? Hoeveel natuur kan men nou eigenlijk in de stad vinden? Voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over onze aarde, de ruimte, de dieren en de natuur, zijn er talloze boeken, zelfs voor de allerkleinsten! In dit artikel vind je onze 10 beste tips met boeken over de wetenschap en nog andere aanraders.

Tiplijst
Lees meer

De leukste boeken over pony’s en paarden

Bekijk onze favoriete boeken en prentenboeken vol pony- en paardenavonturen. En voor de echte paardenfans is er ook een vriendschapsboek en paardendagboek.

Tiplijst
Lees meer

Dinosaurussen in kinderboeken

Dinosaurussen zijn stoer, groot en spreken sterk tot de verbeelding bij kinderen. Op zoek naar dinosaurussen in kinderboeken? Wij tippen de leukste boeken!

Tiplijst
Lees meer