Waar ga je naar toe Lea?

3 - 99 jaar
Hardcover:
17,95
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Lea gaat logeren bij oma en opa in het huis met de tuin aan het water. De oude hond is overleden, dat speelkameraadje is er niet meer. In de tuin ontdekt Lea een kabouter en hij wordt haar vriendje.

Samenvatting

Lea gaat logeren bij oma en opa in het huis met de tuin aan het water. Op haar ontdekkingstocht door de tuin, ontdekt Lea een kabouter. Lea is een stoer meisje, ze laat haar fantasie erop los. Ze verzint dat de kabouter haar vriendje is en laat hem delen in alles wat ze onderneemt. Het prentenboek laat zien hoe fijn het is als kind in een liefdevolle omgeving bij grootouders te zijn. Lea gaat op avontuur. Er kan en mag meer dan thuis.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 99 jaar
ISBN: 9789081199933
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Rita Knijff-Pot
Illustrator: Rita Knijff-Pot
Prijs: 17,95
Aantal pagina's: 60
Uitgever: Op t Hof
Verschijningsdatum: 03-01-2023

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer