Wil je me voorlezen? Leopold

Wil je me voorlezen?

Draai aan de wijzer en kies je mooiste verhaal

Diverse auteurs | 120 pagina’s

Draai aan de wijzer en kies het onderwerp waarover je een verhaal wilt lezen. Beleef een spannend ridderverhaal, duik in het geheime leven van een zeemeermin, ga mee op een doldwaas avontuur met een hamster en een stofzuiger en nog veel meer. In dit afwisselende voorleesboek boordevol humor en fantasie vindt ieder kind zijn lievelingsverhaal, telkens weer opnieuw.

Met verhalen en illustraties van Rindert Kromhout, Lydia Rood, Dolf Verroen, Selma Noort, Harmen van Straaten, Rick de Haas en vele anderen, voor eindeloos voorleesplezier!


Boek €12,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Wil je me voorlezen?
Auteur/illustrator Diverse auteurs
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 120
Publicatiedatum: 02-05-2018
Leeftijdsindicatie: 4 - 8
NUR: 272 281
Tags: 3 – 5 jaar, 5 – 7 jaar, 7 – 9 jaar, Fictie, Avontuur, Dieren & natuur, Fantasie & magie, Verhalenbundel, Baby- & peuterboeken, Voorleesboeken, Witte Leeuw
Boek €12,99
ISBN: 978-90-258-7505-3