Woezel & Pip - Aftellen tot kerst - Guusje Nederhorst

Woezel & Pip – Aftellen tot kerst

Lees- en doeboek met echte adventkalender

Woezel & Pip

Guusje Nederhorst Dromenjager | 64 pagina’s

Het is bijna Kerstmis en dat betekent groot feest in de Tovertuin. Woezel en Pip en hun vriendjes versieren de boom en ze eten lekkere kerststol. Het kerstfeest kan een paar keer bijna niet doorgaan als alle kerstversiering verdwijnt, de Wijze Varen ziek wordt en een sneeuwstorm de Tovertuin ondersneeuwt, maar Woezel en Pip bedenken samen met hun vriendjes overal een oplossing voor. Kerst in de Tovertuin is superkerst!

Open elke dag een vakje van de adventkalender en knutsel, kleur, knip en kijk mee met je beste vriendjes uit de Tovertuin en laat je betoveren door de warme en vrolijke kerstverhalen. Beleef een magisch kerstfeest met Woezel en Pip!


Boek €9,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Woezel & Pip – Aftellen tot kerst Woezel & Pip – Aftellen tot kerst Woezel & Pip – Aftellen tot kerst
Auteur/illustrator Guusje Nederhorst Dromenjager
Character/serie: Woezel & Pip
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 64
Publicatiedatum: 26-11-2018
Leeftijdsindicatie: 2 - 5
NUR: 273 227
Tags: 1.5 – 3 jaar, 3 – 5 jaar, Fictie, Dieren & natuur, Honden, Kerstmis, Vriendschap, Spelen & ontdekken, Feesten & feestdagen, Kerst, Woezel & Pip
Boek €9,99
ISBN: 978-90-258-7628-9