Zeven minuten na middernacht

13 - 100 jaar
Paperback:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Moderne klassieker
  • Indrukwekkend verhaal over verlies en hoop
  • Verfilmd als "A Monster Calls"

Samenvatting

Een aangrijpend en spannend verhaal voor 13 jaar en ouder. 

Samenvatting

Sinds hij weet dat zijn moeder ziek is, heeft de 13-jarige Conor elke nacht dezelfde droom. Op een nacht wordt hij zeven minuten na middernacht van buiten geroepen. Vanuit zijn raam ontmoet Conor het monster dat hem geroepen heeft. Het is niet het monster dat hij verwacht, het monster uit zijn nachtmerries. Dit monster is oud en wild en zegt dat hij Conor drie ware verhalen zal vertellen. Daarna zal Conor zijn waarheid moeten vertellen…

Met indrukwekkende zwart-wit illustraties van Jim Kay. 

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 13 - 100 jaar
ISBN: 9789021684581
NUR: 284
Type: Paperback
Auteur(s): Patrick Ness, Siobhan Dowd
Illustrator: Jim Kay
Vertaler: Manon Smits
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 21-06-2023
Zeven minuten na middernacht

Gerelateerde artikelen

Caja Cazemier vertelt over ‘Roes’

Vanaf 12 jaar gebeurt er veel in het leven van kinderen. Ze maken oneindig veel eerste keren mee en moeten voor zichzelf uitzoeken hoe zij hiermee omgaan. ‘Roes’ is daarom een herkenbaar verhaal voor veel tieners.

Interview
Lees meer

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Sprookjes: een top 3 met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer