Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Op zoek naar tips en nieuws over de leukste kinderboeken? Volg ons op social media:

Volg ons op Facebook Facebook.com/kinderboeken.nl 

 

Volg ons op Instagram Instagram.com/kinderboeken.nl

 

En schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief Kinderboeken.nl

 

Persoonlijk adviesJob en Keetje

En natuurlijk kun je ons ook ook mailen via info@kinderboeken.nl. We geven je heel graag persoonlijk advies over kinderboeken. Zoek je een cadeau voor een verjaardag, een kraamcadeau of een leuk boek voor aan het zwembad in de vakantie? Het is onze missie om kinderen mooie verhalen te laten beleven, dus we helpen je graag om voor iedereen het perfecte kinderboek te vinden.

Schroom niet en stuur ons een mailtje: info@kinderboeken.nl

 

Kinderboeken.nl voor het onderwijs

In de klas aan de slag met een boek? We hebben lesbrieven gemaakt voor kleuters tot en met middelbaar onderwijs. In verschillende werkvormen, zoals verdiepende vragen of klassikale opdrachten. Bekijk hier alle lesbrieven.

Als je je inschrijft op onze 2-wekelijkse nieuwsbrief voor het onderwijs, krijg je automatisch alle nieuwe lesbrieven toegestuurd. En andere tips en nieuws rondom (nieuwe) kinderboeken! Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Veel auteurs komen graag op bezoek op scholen. Als je een schrijver wilt uitnodigen in de klas, kun je een aanvraag doen via de Schrijverscentrale.

 

Kinderpanel

Ons Kinderpanel geeft ook ons heel geregeld hun mening over nieuwe boeken en omslagen. Bekijk hieronder de aftermovie van het bezoek van het panel aan de uitgeverij. Wil jouw zoon of dochter ook lid worden van het panel en is hij of zij ouder dan 7 jaar? Je kunt nieuwe panelleden aanmelden via info@kinderboeken.nl. Op dit moment is er een wachtlijst, maar mocht er plek komen voor nieuwe panelleden, laten we je het zo snel mogelijk weten!