Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Artikelen > BIC-pen tekenwedstrijd

BIC-pen tekenwedstrijd

Annemarie van Haeringen maakte de illustraties in het prentenboek De dag waarop de draak verdween met tientallen BIC-pennen. Tekenen met pen is hartstikke leuk. En, iedereen kan het! Daarom roepen wij kinderen op om een tekening te maken met een BIC-pen. De mooiste, origineelste of grappigste drie tekeningen winnen het grote Boeken- en BIC-pennenpakket (ter waarde van € 250,-).

 

Tekenwedstrijd

Download hier de tekenplaat of haal hem op in je plaatselijke Libris of Libris Blz. boekhandel. Print hem uit en maak met je BIC-pen een tekening op het witte vlak. De tekening kan tot 17 oktober worden ingeleverd bij je plaatselijke Libris of Libris Blz. boekhandel.

 

Prijzenpakket

Prijzenpakket tekenwedstrijd

Annemarie van Haeringen zal uit de inzendingen drie winnaars kiezen. Deze winnaars krijgen een het grote Boeken- en BIC-pennenpakket. Dit pakket bestaat uit acht eerder verschenen boeken van Annemarie van Haeringen en een grote set met verschillende soorten BIC-pennen (in totaal ter waarde van € 250,-).

 

Annemarie van Haeringen - De dag waarop de draak verdweenInspiratie nodig?

Annemarie van Haeringen illustreerde De dag waarop de draak verdween volledig met BIC-pennen. Bekijk de eerste bladzijdes uit het boek hier.

De dag waarop de draak verdween vertelt het verhaal van Meneer Lóng. Meneer Lóng werd geboren in het jaar van de draak. Hij sliep met een drakenspeen onder een drakendekentje, speelde buiten met drakenvliegers en probeerde zelf te vliegen. Hij wist alles van draken… Toen hij ouder werd bouwde hij zelfs een huis in de vorm van een draak. Een draak die overvloog wist het zeker: daar woonde een vriend! Hij besloot om op bezoek te gaan…

Bekijk De dag waarop de draak verdween hier (15,99)

De dag waarop de draak verdween - Annemarie van Haeringen