Kinderen genieten volop van ‘De piraten van hiernaast’

Kinderen genieten volop van ‘De piraten van hiernaast’

Op 1 juli ging de verfilming van De piraten van hiernaast in première. Kinderpanellid Ellemijn was er bij een schreef een blog over deze bijzondere middag. Ons Kinderpanel interviewde eerder al schrijver Reggie Naus over de verfilming van zijn populaire boekenserie. En nu stelden ze ook vragen aan acteurs Matti (Michiel), Samuel Beau (Billy) en Celeste (Elizabeth), lees de drie interviews hieronder.

En we ontvingen deze leuke foto’s van Tristan en Merlin (links en boven het artikel) en Noah (rechts) die via ons vrijkaartjes en de filmeditie van het boek wonnen. Wat ze er van vonden? Hun quotes staan ook in dit artikel!

De film was supergaaf! Ik had niet verwacht dat het boek zo verfilmd kon worden, echt heel goed gedaan! Precies zoals ik het me voorstelde bij het lezen. Ik vond opa heel leuk omdat hij steeds rum zei. En ik vond Billy zelf heel gaaf. Ik zou ook wel heel graag willen dat er piraten in mijn straat kwamen wonen. Noah (8) - winnaar vrijkaartjes
“Zelfs als je het boek al hebt gelezen, is de film super leuk, want hij zit vol verrassingen.” “Zelfs als je het boek al hebt gelezen, is de film super leuk, want hij zit vol verrassingen.”
Super erg leuk en ook een beetje spannend. Merlin (7) - winnaar vrijkaartjes
‘De leukste film die ik ooit heb gezien!’ Louise (7) - Kinderpanellid

Gerelateerde artikelen