Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Artikelen > Mees Kees Feest in zes boekwinkels

Mees Kees Feest in zes boekwinkels

Om te vieren dat Mees Kees Hoppa! verschijnt, organiseren we samen met zes boekwinkels een gratis Mees Kees Feest. Op zaterdag 2, woensdag 6 en zaterdag 9 november kan je schrijver Mirjam Oldenhave en illustrator Rick de Haas ontmoeten, lager op deze pagina staat welke winkels ze wanneer bezoeken. 

Tijdens het Mees Kees feest staat het nieuwe boek over de populairste meester in spe centraal, maar er is nog veel meer te doen! Kinderen kunnen samen met Mirjam Oldenhave een nieuw Mees Kees-verhaal bedenken, wie weet vormt dat wel de inspiratie voor een nieuw boek! Rick de Haas tekent live zijn favoriete meester en andere gebeurtenissen uit het verhaal. Daarnaast beantwoorden Mirjam en Rick allerlei andere vragen en natuurlijk zetten ze ook handtekeningen.

Kortom: een leuk feest voor jong en oud!

Kies hier het gratis Mees Kees Feest bij jullie in de buurt:

Mees Kees

  • Zaterdag 2 november: 

Broese, Utrecht: 13.00 – 14.00 uur

Kinderboekwinkel Amsterdam: 16.15 – 17.00 uur

  • Woensdag 6 november:

Paagman, Den Haag: 14.00 – 15.00 uur (graag aanmelden)

De Kler, Leiden: 16.30 – 17.30 uur

  • Zaterdag 9 november:

Kinderboekentuin, Breda: 11.00 – 12.00 uur

Drvkkery, Middelburg: 14.00 – 15.00 uur

De populairste meester in spe is terug!

Mees Kees – Hoppa!

Er komt een fancy fair op de school van Tobias en Sep, om geld op te halen voor een goed doel. Samen met mees Kees maakt groep 6b een circusvoorstelling. Sammy gaat jongleren, Jackie hangt aan de trapeze en Tobias heeft ook een superidee, maar dat is nog een verrassing. Zelfs Harley, de hond van mees Kees, doet mee. Circus Hoppa wordt straks vast een groot succes! Of toch niet…?

Mirjam Oldenhave & Rick de HaasMirjam Oldenhave en Rick de Haas

Auteur Mirjam Oldenhave bleek, haar geliefde stagiair Mees Kees erg te missen. Ze dook een aantal basisscholen in en daar hoorde ze dat ze als de bliksem een nieuwe Mees Kees moest gaan schrijven. En dat deed ze, tot vreugde van alle fans.

Rick de Haas stortte zich voor het nieuwe boek weer vol verve op het illustreren van Tobias, Sep, Hasna, Jackie, Aukje en hun klasgenoten. En op Mees Kees natuurlijk. En Hoppa… daar is hij, de nieuwe Mees Kees!