Muis viert feest! 30 jaar Muis

Muis viert feest! 30 jaar Muis

Muis 30 jaar - SterrenIn 2020 is het alweer 30 jaar geleden dat kinderboekenmaakster Lucy Cousins het geliefde personage van Muis bedacht. Dat moet natuurlijk gevierd worden!

Dit jaar verschijnen er dan ook extra veel nieuwe boeken van Muis, waaronder de nieuwe uitdeelboekjes. Hierdoor kan Muis ook op jullie verjaardagsfeestje niet ontbreken.

Muis 30 jaar - ballon

Vier de verjaardag van Muis

Bekijk de pagina van Muis, om Muis en haar vriendjes Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil beter te leren kennen. Er is nog veel meer te ontdekken!

Je kunt zelf de verjaardag van Muis vieren door boeken over Muis te lezen of aan de slag te gaan met de vrolijke knutsel- en kleurplaten.

Op deze pagina

Nieuwe Muis boeken

In het feestjaar van Muis kunnen nieuwe boeken over Muis en haar vriendjes niet ontbreken:

Muis ontdekt

Muis ontdekt

Lucy Cousins

Ontdek samen met Muis de wereld om je heen. Alles over het weer, de seizoenen, de tuin, geluiden, groeien en nog veel meer.

Eerste woordjes leren met Muis. Met handige, stevige tabs voor kleine handjes.

De dieren van Muis

De dieren van Muis

Lucy Cousins

Ontdek samen met Muis de wereld om je heen. Reis met Muis de wereld rond en ontdek de dieren van de Noordpool, de oceanen, de woestijn en nog veel meer spannende plekken.

Eerste woordjes leren met Muis. Met handige, stevige tabs voor kleine handjes.

Muis uitdeelboekjes

Muis uitdeelboekjes

Lucy Cousins

Bij een feestje horen cadeautjes, voor alle kinderen die het meevieren.
In deze set zitten 5 exemplaren van twee vrolijke Muisboekjes: Muis maakt muziek en Muis wil spelen (10 boekjes in totaal om uit te delen).

Maak muziek met Muis en haar vriendjes en speel mee met Muis en haar knuffel Panda. Meer plezier met Muis!

Muis is jarig

Muis is jarig

Lucy Cousins

Muis is bijna jarig. Ze nodigt haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal!

Een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort. Van kaartjes maken en versturen, een taart bakken en versieren, je verkleden voor het feest, ballonnen, vriendjes met cadeautjes tot samen eten en drinken aan de feesttafel. Muis’ knuffel Panda doet met alles mee.