Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Artikelen > Muis viert feest! 30 jaar Muis

Muis viert feest! 30 jaar Muis

Muis 30 jaar - SterrenIn 2020 is het alweer 30 jaar geleden dat kinderboekenmaakster Lucy Cousins het geliefde personage van Muis bedacht. Dat moet natuurlijk gevierd worden!

Dit jaar verschijnen er dan ook extra veel nieuwe boeken van Muis, waaronder de nieuwe uitdeelboekjes. Hierdoor kan Muis ook op jullie verjaardagsfeestje niet ontbreken.

 

Muis 30 jaar - ballonVier de verjaardag van Muis

Bekijk de pagina van Muis, om Muis en haar vriendjes Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil beter te leren kennen. Er is nog veel meer te ontdekken!

Je kunt zelf de verjaardag van Muis vieren door boeken over Muis te lezen of aan de slag te gaan met de vrolijke knutsel- en kleurplaten.

Lucy CousinsLucy Cousins

Lucy Cousins is wereldwijd een van de bekendste kinderboekenauteurs- en illustratoren. Haar bijzondere boeken fascineren baby’s, peuters en kleuters door hun kinderlijke eenvoud, duidelijke lijnen en heldere, primaire kleuren. De aansprekende avonturen van de personages weerspiegelen de dagelijkse ervaringen die jonge kinderen elke dag opdoen.

Over haar boeken zegt ze: ‘Ik teken vanuit het hart. Ik probeer te bedenken wat kinderen leuk vinden door terug te grijpen op mijn eigen kinderlijke instincten.’

Nieuwe Muis boeken

In het feestjaar van Muis kunnen nieuwe boeken over Muis en haar vriendjes niet ontbreken:

Muis ontdekt

Ontdek samen met Muis de wereld om je heen. Alles over het weer, de seizoenen, de tuin, geluiden, groeien en nog veel meer.

Eerste woordjes leren met Muis. Met handige, stevige tabs voor kleine handjes.

De dieren van Muis

Ontdek samen met Muis de wereld om je heen. Reis met Muis de wereld rond en ontdek de dieren van de Noordpool, de oceanen, de woestijn en nog veel meer spannende plekken.

Eerste woordjes leren met Muis. Met handige, stevige tabs voor kleine handjes.

Muis uitdeelboekjes

Bij een feestje horen cadeautjes, voor alle kinderen die het meevieren.
In deze set zitten 5 exemplaren van twee vrolijke Muisboekjes: Muis maakt muziek en Muis wil spelen (10 boekjes in totaal om uit te delen).

Maak muziek met Muis en haar vriendjes en speel mee met Muis en haar knuffel Panda. Meer plezier met Muis!

Muis is jarig

Muis is bijna jarig. Ze nodigt haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal!

Een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort. Van kaartjes maken en versturen, een taart bakken en versieren, je verkleden voor het feest, ballonnen, vriendjes met cadeautjes tot samen eten en drinken aan de feesttafel. Muis’ knuffel Panda doet met alles mee.