Educatieve doeboeken, Dolfje Weerwolfje

Spelend oefenen met educatieve doeboeken

Thuisonderwijs. We proberen er allemaal het beste van te maken, maar lastig is het soms wel. Kan jouw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken? Of is jouw kind juist een snelle lezer en/of rekenaar en toe aan een extra uitdaging? Met deze educatieve doeboeken kunnen kinderen zelf aan de slag met letters en cijfers. En ze sluiten ook nog eens 100% aan bij school.

De tofste knutselboeken

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken hebben jullie samen een inspirerende en gezellige middag!

Tiplijst
Lees meer

LOCO – Spelend leren

Loco, wie is er niet mee opgegroeid? Met de basisdoos met steentjes en de losse opdrachtenboekjes leren kinderen spelenderwijs. Voor elk kind (2 t/m 12 jaar) is er een passende editie.

Achtergrond
Lees meer

Thuis van school

Het zal in deze tijden vaker voorkomen dat het hele gezin thuis is. Leuke én leerzame afleiding is dan belangrijk. Gelukkig is er genoeg! Alleen soms zie je tussen de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij hebben een mooi overzicht gemaakt met leerzame boeken, spellen en downloads. We hebben ze ingedeeld per groep zodat je in één oogopslag ziet wat geschikt is voor jouw kind.

Tiplijst
Lees meer

Gerelateerde artikelen