Educatieve doeboeken, Dolfje Weerwolfje

Spelend oefenen met educatieve doeboeken

Thuisonderwijs. We proberen er allemaal het beste van te maken, maar lastig is het soms wel. Kan jouw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken? Of is jouw kind juist een snelle lezer en/of rekenaar en toe aan een extra uitdaging? Met deze educatieve doeboeken kunnen kinderen zelf aan de slag met letters en cijfers. En ze sluiten ook nog eens 100% aan bij school.

De leukste doeboeken

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken hebben jullie samen een inspirerende en gezellige middag!

Tiplijst
Lees meer

LOCO – Spelend leren

Loco, wie is er niet mee opgegroeid? Met de basisdoos met steentjes en de losse opdrachtenboekjes leren kinderen spelenderwijs. Voor elk kind (2 t/m 12 jaar) is er een passende editie.

Achtergrond
Lees meer

Tips voor thuis

Leuke én leerzame afleiding is belangrijk nu we weer veel thuis zijn. Wij hebben een mooi overzicht gemaakt met leerzame boeken, spellen en downloads.

Tiplijst
Lees meer

Gerelateerde artikelen

De leukste kinderboeken voor Dierendag

Speciaal voor dierendag hebben wij de leukste boeken over (huis)dieren op een rijtje gezet. Bekijk onze Kinderboeken Dierendag Top 10!

Tiplijst
Lees meer

Gi-ga-groen in de klas

Dat lezen en de natuur verkennen goed zijn voor kinderen weten we allemaal. Valt dat te combineren? Ja zeker! IVN natuureducatie en Kinderboeken.nl delen tips voor de kinderboekenweek.

Achtergrond
Lees meer