Educatieve doeboeken, Dolfje Weerwolfje

Spelend oefenen met educatieve doeboeken

Thuisonderwijs. We proberen er allemaal het beste van te maken, maar lastig is het soms wel. Kan jouw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken? Of is jouw kind juist een snelle lezer en/of rekenaar en toe aan een extra uitdaging? Met deze educatieve doeboeken kunnen kinderen zelf aan de slag met letters en cijfers. En ze sluiten ook nog eens 100% aan bij school.

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken hebben jullie samen een inspirerende en gezellige middag!

Tiplijst
Lees meer

LOCO – Spelend leren

Loco, wie is er niet mee opgegroeid? Met de basisdoos met steentjes en de losse opdrachtenboekjes leren kinderen spelenderwijs. Voor elk kind (2 t/m 12 jaar) is er een passende editie.

Achtergrond
Lees meer

Tips voor thuis

Leuke én leerzame afleiding is belangrijk nu we weer veel thuis zijn. Wij hebben een mooi overzicht gemaakt met leerzame boeken, spellen en downloads.

Tiplijst
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Kinderboekenweek

Lees alles over de Kinderboekenweek 2023 en algemene informatie over de Kinderboekenweek. Ook tippen we boeken bij het thema van dit jaar.

Achtergrond
Lees meer

Kinderjury 2023

Lees mee voor de Kinderjury 2023 en stem op het favoriete boek van 2022 tijdens de Stemweek. Op 24 mei worden de winnaars bekend gemaakt!

Achtergrond
Lees meer