Header-stickerboeken-artikel

Stickerboeken stimuleren de fijne motoriek én fantasie

Stickerboeken zijn een ideaal klein cadeautje, voor een feestdag, een vakantie of zomaar tussendoor. Ze zijn vaak fijn geprijsd en welk kind wordt er nu niet blij van leuke stickers? Er zijn ontzettend veel soorten stickerboeken, voor elk thema en kind is er een leuk boek.

Bovendien zijn stickerboeken heel erg goed voor de ontwikkeling van je kind. Zo wordt de fijne motoriek van kinderen gestimuleerd bij het losmaken en plakken van de stickers. Extra leuk is dat ze worden uitgedaagd om mee te denken over het verloop van het verhaal. Het moedigt dus ook het actief nadenken en fantaseren aan.

Op zoek naar een leuk stickerboek? In deze tiplijst zetten we de leukste stickerboeken over uiteenlopende onderwerpen voor je op een rij! De boeken hebben vrolijke tekeningen in felle kleuren, met achterin acht stickervellen. Goed voor urenlang stickerplezier!

Artikelen over doeboeken

De leukste doeboeken

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken hebben jullie samen een inspirerende en gezellige middag!

Tiplijst
Lees meer