Filmpjes met uitvindingen uit 'Dit boek is niet veilig'.

Filmpjes met uitvindingen uit ‘Dit boek is niet veilig’.

Ontmoet de gekste uitvinder van YouTube: Colin Furze

Stofzuigschoenen, de snelste scootmobiel ter wereld, een schommel zo hoog als een huis: YouTube-ster Colin Furze staat bekend om zijn bizarre uitvindingen, die hij graag zelf uittest. In dit boek geeft hij een kijkje achter de schermen én de leukste uitvind- en bouwtips voor kinderen. Hoe ruim je je kamer op in 20 seconden? Hoe gebruik je – onder ouderlijk toezicht – gereedschap? En hoe bouw je een melkflessenvlot of frisbeeslingeraar? Colin leert je dit alles, en meer!

 

Hieronder vind je meer uitleg van Colin zelf bij drie uitvindingen uit Dit boek is niet veilig.*

Let op: de video’s zijn in het Engels. Elke video heeft een ‘ondertiteling’-knop, deze kun je ook instellen voor Nederlandse ondertiteling.

 

 

Belangrijk: klus altijd met een volwassene in de buurt. Een volwassene kan je helpen bij het maken van de uitvindingen en in de gaten houden dat je de juiste dingen draagt voor je veiligheid, zoals een veiligheidsbril of handschoen. 

 

Spuitgast met afstandsbediening

 

Automatisch pijltjesgeweer

 

Racer op Rolletjes

 

 

*Uitgeverij Condor en Kinderboeken.nl kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van verlies, schade of letsel ten gevolg van deze activiteiten.

Artikelen over colin furze