Weg met de viezekiezenbeestjes - Vivian den Hollander - Natascha Stenvert

Win een exemplaar van ‘Weg met de viezekiezenbeestjes!’

‘De kwaliteit van het kindergebit holt achteruit’, kopte het AD. En de gezondheidsraad meldt dat een slecht kindergebit kan leiden tot gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! van auteur Vivian den Hollander en illustrator Natascha Stenvert zal veel ouders en hun kinderen een handje helpen bij het voorkomen van deze problemen.

 

Bij dit nieuwe boek wordt ook een liedje met video gemaakt, genaamd ‘Poetsen kun je overal!’. Hiervoor zijn we op zoek naar kinderen die met een gekke tandenpoetsfoto in deze video willen. Onder de inzendingen verloten we vijf exemplaren van het boek. Mail je foto naar promotie@wpgmedia.nl vóór vrijdag 15 februari 2019 en maak kans.

 

Over Weg met de viezekiezenbeestjes!

Tandarts Jula laat zien hoe de viezekiezenbeestjes smullen van restjes eten die tussen je tanden blijven zitten. En hoe ze daar gaatjes maken om in te wonen. Gelukkig laat de tandarts ook zien hoe je van die nare beestjes afkomt: door niet zo vaak te snoepen, en vooral door goed je tanden te poetsen! Met haar vrolijke tandenpoetslied is dat niet alleen leuk om te doen, je weet ook precies wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.