Miljonairskind - Ilona de Lange, Micky Dirkzwager

Winactie: Ontwerp je eigen geheime kamer in de villa van je dromen

Stel je voor, je woont net als Zilver uit Miljonairskind in een geheime ondergrondse villa (met een achtbaan, tropisch zwembad, escape room, slime ball arena en nog veel meer) en er komt nog een ruimte bij! Jij mag helemaal zelf verzinnen wat er in deze geheime kamer komt.

Op deze pagina

Hoe doe je mee met de winactie?

Ontwerp/knutsel/teken een ruimte die jij zou willen hebben als jij in het geheime onderhuis zou wonen. Je mag zo creatief zijn met materialen en mogelijkheden als je zelf wilt.

Plaats een foto of video van je geheime ruimte op social media met #miljonairskind of mail een scan, foto of video van je creatie voor 1 november naar promotie@wpgmedia.nl. Vermeld hierbij je woonplaats, school en leeftijd. De winnaar ontvangt een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek Miljonairskind – De geheime verdieping én een bezoek van de schrijver in jullie klas!

Miljonairskind – De geheime verdieping

Miljonairskind – De geheime verdieping

Ilona de Lange & Micky Dirkzwager

Zilver heeft een groot geheim: zijn ouders zijn multimiljonair! Hij woont met zijn ouders, zijn zusje en zijn beste vriend Lennon in een geheime, ondergrondse villa. Het ongeloofelijke huis heeft een extra verdieping gekregen met een escape room, Slime Ball Arena, glow-in-the-dark voetbalveld, een kartbaan én een geheim luik waardoor Zilver en Lennon nooit meer te laat op school komen. Ze moeten heel voorzichtig zijn, want niemand mag van het bestaan van het onderhuis weten. maar geheimen bewaren is moeilijk... Wanneer er steeds meer vreemde dingen gebeuren in het onderhuis weet Zilver het zeker: hij is in groot gevaar!

Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Ilona de Lange & Micky Dirkzwager

Zilver woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden huis… tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben zijn ouders jaren geleden de loterij gewonnen: ze zijn multimiljonair! Dat houden ze echter angstvallig geheim voor de buitenwereld. Onder hun doodgewone huis heeft de familie een ongelooflijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en een achtbaan. Maar wat heb je daaraan als je het met niemand kunt delen? Zilver vertelt zijn geheim stiekem toch aan zijn beste vriend Lennon. Als ze ontdekken dat er een inbreker is, bedenken ze een plan om hem in de val te laten lopen.