Zwijsen lanceert nieuwe rekenlijn: voor school én thuis
semsom

Zwijsen lanceert nieuwe rekenlijn: voor school én thuis

Uitgeverij Zwijsen komt met nieuwe materialen voor ‘voorbereidend en aanvankelijk rekenen’ voor kinderen in groep 1, 2 en 3. De drie rekenprentenboeken en de magnetische rekendoos sluiten aan bij het gedachtengoed van handelend leren rekenen, waarbij kinderen op een speelse wijze kennismaken met rekenbegrippen en oefenen met de basis van het rekenen. Dit draagt bij aan een stevig fundament van de basisvaardigheden.

De materialen zijn ontwikkeld in samenwerking met de makers van Semsom, de nieuwe rekenmethode van Zwijsen voor groep 1, 2 en 3. Ze zijn heel geschikt voor gebruik in de klas naast elke rekenmethode. En thuis kunnen ouders de natuurlijke interesse voor getallen en rekenen van hun kind(eren) ermee aanwakkeren en stimuleren.

Gerelateerde artikelen

De leukste doeboeken

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken hebben jullie samen een inspirerende en gezellige middag!

Tiplijst
Lees meer

Tien vragen aan Peter Nordahl

Wij vroegen schrijver Peter Nordahl alles over de Deense serie Bo, de televisieserie, en het samenwerken met de illustrator Rasmus Bregnhøi.

Interview
Lees meer