Zwijsen lanceert nieuwe rekenlijn: voor school én thuis
semsom

Zwijsen lanceert nieuwe rekenlijn: voor school én thuis

Uitgeverij Zwijsen komt met nieuwe materialen voor ‘voorbereidend en aanvankelijk rekenen’ voor kinderen in groep 1, 2 en 3. De drie rekenprentenboeken en de magnetische rekendoos sluiten aan bij het gedachtengoed van handelend leren rekenen, waarbij kinderen op een speelse wijze kennismaken met rekenbegrippen en oefenen met de basis van het rekenen. Dit draagt bij aan een stevig fundament van de basisvaardigheden.

De materialen zijn ontwikkeld in samenwerking met de makers van Semsom, de nieuwe rekenmethode van Zwijsen voor groep 1, 2 en 3. Ze zijn heel geschikt voor gebruik in de klas naast elke rekenmethode. En thuis kunnen ouders de natuurlijke interesse voor getallen en rekenen van hun kind(eren) ermee aanwakkeren en stimuleren.

Gerelateerde artikelen

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer

Gi-ga-groen in de klas

Dat lezen en de natuur verkennen goed zijn voor kinderen weten we allemaal. Valt dat te combineren? Ja zeker! IVN natuureducatie en Kinderboeken.nl delen tips voor de kinderboekenweek.

Achtergrond
Lees meer