De leukste sinterklaasboeken

Het is bijna weer zo ver: sinterklaasavond! Hét heerlijk avondje met het gezin. Om alvast in de stemming te komen geven wij een aantal (schoencadeau)tips met de leukste sinterklaasboeken om voor te lezen aan je kind(eren).

 

Aftellen tot Sinterklaas

Aftellen tot Sinterklaas is een hartverwarmend avontuur van Woezel & Pip, boordevol herkenbare sinterklaasmomenten. Dit prachtige voorleesboek neemt je mee naar het verhaal van Woezel & Pip die de dagen aftellen totdat het sinterklaasavond is. Woezel & Pip kunnen namelijk niet wachten: ze maken een verlanglijstje, zetten hun schoen en zingen sinterklaasliedjes.

Bekijk hier Aftellen tot Sinterklaas van Woezel & Pip (€9,99)

 

 

Foeksia en de hoed van Sinterklaas
Foeksia en de hoed van Sinterklaas

Foeksia is een miniheks en woont in het Heksenbos. Ze beleeft allerlei avonturen in het bos en op de Heksenschool. In dit leuke boekje vindt Foeksia een hoed, een heel grote, rode hoed met een kruis erop. Volgens haar papa, Kwark de Tovenaar, is het de hoed van een machtige tovenaar! Dat zou betekenen dat er een nieuwe tovenaar in het Heksenbos is. Kwark bromt dat er maar één tovenaar in het Heksenbos kan wonen en is bang dat hij nu weg moet uit het Heksenbos…

Bestel Foeksia en de hoed van Sinterklaas (€3,99) hier

 

 

Ties en Trijntje in december - Yvon JaspersTies en Trijntje in december

Ties en Trijntje in december is een warm en geestig voorleesboek voor de feestdagen, vol herkenbare situaties voor kinderen én hun voorlezende ouders! In het boek krijgen Ties en Trijntje een adventskalender. Elke dag mag er een luikje open en ontdekken ze een nieuw plaatje. In de bundel vind je voor elke dag in december een nieuw verhaal waarin Ties en Trijntje heel wat decemberavonturen beleven! Inclusief uitneembare adventskalender.

Bekijk het boek hier voor meer informatie (€10,00) 

 

 

PakjesavondPakjesavond - Dadoe

Het is pakjesavond en Dadoe kan niet wachten totdat Sinterklaas ’s avonds komt. Volgens mama duurt het nog even, want Sinterklaas komt pas als het donker is. Samen met mama gaat Dadoe pepernoten bakken en met papa zingt hij sinterklaasliedjes. Boink, boink, boink! Er wordt op de deur geklopt, wie zou dat zijn?
Pakjesavond is een leuk boekje om samen met je kind (vanaf 2 jaar) te lezen. Inclusief gratis liedje en recept om pepernoten te maken!

Ga hier naar het boekje voor meer informatie (€5,00)

 

Sinterklaasje, kom maar binnen - sinterklaasliedjes van nuSinterklaasje, kom maar binnen

Een boek vol klassieke sinterklaasliedjes in een nieuw jasje. Inmiddels worden deze liedjes gezongen vanaf de intocht tot het uitzwaaien, bij de schoorsteen en in de klas. Inclusief prachtige illustraties en een Spotify-playlist met alle liedjes uit het boek.

Ga hier naar Sinterklaasje, kom maar binnen (€9,99)

 

 

Als Sint dat ziet Als sint dat ziet...

Wie aan Sinterklaas denkt, denkt natuurlijk aan versjes. Dit sfeervolle versjesboek over de Sint is speciaal voor beginnende lezers vanaf zes jaar en sluit volledig aan bij de leesmethode van groep 3.

Ga hier naar Als Sint dat ziet (€8,99)