Beestachtige buren

Ontdek onze wilde zoogdieren

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Verhaal over de wilde dieren in ons land
  • Toegankelijk om zelf te lezen
  • Leerzaam voor liefhebbers van de natuur

Samenvatting

Leer alles over wilde zoogdieren bij jou in de buurt met Beestachtige buren – nu extra voordelig!

Samenvatting

Ga mee op safari in deze handzame en voordelige editie van Beestachtige buren van Bouwien Jansen en Lotte Stegeman. Leer alles over de wilde zoogdieren bij jou in de buurt en kijk je ogen uit met de prachtige illustraties van Marieke Nelissen, die bekroond zijn met een Vlag en Wimpel van de Penseeljury.

Voor het zien van wilde dieren hoef je helemaal niet ver te reizen. Ook dicht bij huis scharrelen veel prachtige dieren rond. Sommige ken je wel. Zwijnen bijvoorbeeld, en herten en zeehonden. Maar wist je dat er in ons land ook heel veel onbekende snuiters rondsluipen? Wat dacht je van de eikelmuis? De witsnuitdolfijn? En de franjestaart? In dit boek lees je alles over de wilde zoogdieren bij jou in de buurt. En ontdek je waar je ze in het écht kunt ontmoeten.

‘Wauw, wat een fantastisch boek om kennis te maken met de wilde zoogdieren in ons land!’ Leesbevorderingindeklas.nl

‘Nelissens eigenzinnige weergaven van de natuur zorgen voor een samenhang waarin details een bijzondere betekenis krijgen. [...] De hypnotiserende ogen van de feloranje vos knallen van het papier af.’ Uit het juryrapport van de Penseeljury

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 99 jaar
ISBN: 9789024599967
NUR: 223
Type: Hardcover
Auteur(s): Lotte Stegeman, Bouwien Jansen
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 03-03-2022

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer