Sprookjes: een tiplijst met de mooiste bundels

Sprookjes: een tiplijst met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

De Sprookjessprokkelaar en De Sprookjessprokkelaar vertelt... 

De Sprookjessprokkelaar nieuwDe Sprookjessprokkelaar vertelt…Er was eens een sprookjesbibliotheek… Achter de vele deuren schuilt gevaar. Toch blijft Sterre zoeken naar de juiste deur. Als ze hem vindt, gaat er een wereld voor haar open. Ook voor de mensen in het dorp, die hun bijzondere verhalenverteller met open armen ontvangen. Maar Sterre is in gevaar! Wie kan haar helpen? De verhalen in deze spannende sprookjesboeken spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst.

De Sprookjessprokkelaar (€ 14,99) en De Sprookjessprokkelaar vertelt… (€ 18,50)
– 
Paul van Loon en Laurentien van Oranje

Gerelateerde artikelen

Interview met Judith Williams

'Hanna Panna en de magische voetbalschoenen' is een spannend voetbalboek voor meiden én jongens. Wat was de inspiratie om dit verhaal te schrijven? Wij vroegen het de schrijfster.

Achtergrond
Lees meer

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Nieuws
Lees meer

Ons kinderpanel over ‘Wie achter deze deur verdwaalt’

Ons kinderpanel heeft een kijkje achter de deur mogen nemen in Wie achter deze deur verdwaalt. Een raadselachtig boek met een verborgen wereld vol met avonturen. Benieuwd naar de wereld(en) die onze kinderpanel heeft ontdekt? Lees dan snel verder!

Achtergrond
Lees meer