Sprookjes: een tiplijst met de mooiste bundels

Sprookjes: een tiplijst met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

De Sprookjessprokkelaar en De Sprookjessprokkelaar vertelt... 

De Sprookjessprokkelaar nieuwDe Sprookjessprokkelaar vertelt…Er was eens een sprookjesbibliotheek… Achter de vele deuren schuilt gevaar. Toch blijft Sterre zoeken naar de juiste deur. Als ze hem vindt, gaat er een wereld voor haar open. Ook voor de mensen in het dorp, die hun bijzondere verhalenverteller met open armen ontvangen. Maar Sterre is in gevaar! Wie kan haar helpen? De verhalen in deze spannende sprookjesboeken spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst.

De Sprookjessprokkelaar (€ 14,99) en De Sprookjessprokkelaar vertelt… (€ 18,50)
– 
Paul van Loon en Laurentien van Oranje

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Interview met Max Brallier

In dit interview vertelt Max Brallier alles over De laatste helden op aarde en het kosmische kwaad, zijn favoriete monsters en veel meer. Lees gauw verder!

Interview
Lees meer

Voetbalboekentips van ons kinderpanel

Zoek je het ultieme cadeau voor voetballiefhebbers? Zoek niet verder! Ons kinderpanel tipt de leukste boeken voor voetballers tussen de 9 en 12 jaar. Met deze boeken scoor je sowieso.

Achtergrond
Lees meer