Kinderboeken van 5 - 7 jaar

Over ons

Je weet dat lezen goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom zie je graag dat jouw (klein)kind lezen leuk vindt, en met regelmaat een boek pakt.

Het juiste kinderboek

Maar het is niet altijd gemakkelijk je kind blij te maken met een boek: er zijn zoveel andere dingen waar kinderen blijer van worden. En dat zie je natuurlijk ook graag: een blij kind. Met een boek weet je het maar nooit: ga je met dit boek wel de juiste snaar raken? Krijgt je kind hiermee wél de smaak te pakken? En er zijn zoveel boeken om uit te kiezen! Dat iets een bestseller is betekent nog niet dat het ook aanslaat bij jouw kind. Ook dat maakt het niet gemakkelijk. Ook al is je kind wél een boekenworm: wat is uit die enorme hoeveelheid een geschikt volgend boek?

Wij helpen je kiezen

En daar willen wij bij helpen. Met onze passie voor kinderboeken, de kennis van experts binnen de uitgeverijen, en natuurlijk met de expertise van ons eigen Kinderpanel. Zo willen wij ervoor zorgen dat het juiste boek het juiste kind bereikt, zodat lezen iets is waar je kinderen blij mee maakt.

Gratis persoonlijk advies

Daarom geven je heel graag persoonlijk advies over kinderboeken. Zoek je een cadeau voor een verjaardag, een kraamcadeau of een leuk boek voor aan het zwembad in de vakantie? Het is onze missie om kinderen mooie verhalen te laten beleven, dus we helpen je graag om voor iedereen het perfecte kinderboek te vinden. Vraag hier om een tip op maat!

Bekijk de tips van ons Kinderpanel

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer