Kinderboeken Top 10

Elk jaar verschijnen er ontzettend veel kinderboeken en het kan lastig zijn om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste te vinden. Wij helpen je graag met onze verschillende top 10 lijstjes. Er staan boeken tussen voor alle leeftijden, van baby tot tiener. Je ontdekt het allemaal op deze pagina!

Tips van onze medewerkers

Bekijk ook eens de maandelijkse tips van onze medewerkers, of onze tiplijsten per thema!

Tips van team Kinderboeken.nl Mei 2023

Deze maand tippen onze medewerkers weer de leukste een mooiste kinderboeken. Benieuwd naar de tips van Sophia, Aiden, Elise en Isa aanraden? Lees dan snel verder!

Tiplijst
Lees meer

Tips van team Kinderboeken.nl – April 2023

Deze maand tippen onze medewerkers weer de leukste een mooiste kinderboeken. Benieuwd naar de tips van Janinka, Elise, Erik en Kim aanraden? Lees dan snel verder!

Tiplijst
Lees meer

De 10 leukste kinderboeken over de wetenschap

Kunnen dieren dromen? Kan een mens sneller dan het licht reizen? Hoe leefden dinosaurussen? Hoeveel natuur kan men nou eigenlijk in de stad vinden? Voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over onze aarde, de ruimte, de dieren en de natuur, zijn er talloze boeken, zelfs voor de allerkleinsten! In dit artikel vind je onze 10 beste tips met boeken over de wetenschap en nog andere aanraders.

Tiplijst
Lees meer