Vind voor elk kind het perfecte boek

Home » Artikelen » De leukste babyboeken en kraamcadeau’s

De leukste babyboeken en kraamcadeau’s

Verras een (aanstaande) ouder met een van onze kraamcadeausuggesties. We lichten prachtige boeken uit, zoals een verdiepend boek over de ontwikkeling van een kind tijdens de zwangerschap, maar ook ideale boekjes om baby’s te laten voelen en waarnemen of een vrolijk voorleesboek.

 

Het grote wonder

Het grote wonder

Het grote wonder is al meer dan vijftig jaar hét standaardwerk voor aanstaande ouders en voor iedereen die belangstelling heeft voor het ontstaan van een mens. Deze herziene editie bevat de meest actuele informatie, en nieuwe foto’s van Linda Forsell. Een perfect boek voor ouders in spe!

In dit boek brengt Lennart Nilsson met zijn unieke kleurenfoto’s het grote wonder van ons ontstaan in beeld. Het is fascinerend om de ontwikkeling van een baby vanaf de bevruchting tot en met de geboorte te kunnen volgen en daarbij worden praktische adviezen gegeven door de schrijver.

Bekijk hier Het grote wonder voor meer informatie

 

 

LiefdesbriefjesLiefdesbriefjes

In de box Liefdesbriefjes van de Woezel & Pip Baby-lijn vind je veertien kaarten en enveloppen om zelf te beschrijven. Elke kaart vereeuwigt een bijzondere herinnering, een lieve groet of een prachtige gebeurtenis. Bijvoorbeeld: ‘Je naam past heel goed bij jou, omdat…’
Deze box geeft je de perfecte manier om gevoelens uit de eerste levensjaren te verwoorden en te bewaren.

Bekijk Liefdesbriefjes hier

 

Pieter konijn met babyslofjes

Het verhaal van Pieter Konijn met bijpassende babyslofjes

Het klassieke boekje over Pieter Konijn met een stamboom om zelf in te vullen en een paar knuffelig zachte babyslofjes… Een mooier kraamcadeau is er niet!

Bekijk het boek hier

 

Wee Gallery - Knisperboekje Tijger

Wee Gallery

Het enthousiasme voor Wee Gallery was zo groot dat de collectie inmiddels is uitgebreid. Naast kartonboekjes, badboekjes en de knuffelboekjes Beer en Poes heeft Wee Gallery ook knisperboeken!

Maak bijvoorbeeld kennis met Tijger en zijn vriendjes – de knisperelementen, stevige lijnen en vriendelijke gezichten zullen elke baby aanspreken. Daarmee maken ze dit boekje tot een ideaal kraamcadeau.

Meer over Wee Gallery

 

Spelen met je kindjeSpelen met je kindje

Sabine Wisman volgt de ontwikkelingsfase van een kindje tot 18 maanden en heeft voor elke fase bijpassende activiteiten als tip. Het boek staat vol rijmpjes en liedjes die de taalontwikkeling stimuleren, aanwijs- en verstopspelletjes die zorgen voor een goede motoriek en oriëntatie. Maar ook spelletjes met of zonder speelgoed en voor binnen of buiten. Een ideaal boekje waarmee je de band met je kindje verstevigd.

Bekijk het boek hier

 

Het vrolijke voorleesboek van Kikker

Het vrolijke voorleesboek van Kikker

Het vrolijke voorleesboek van Kikker is een prachtig dik boek om voor te lezen. Met een bijzondere, bewegende voorkant en zeven hartverwarmende verhalen over Kikker en zijn vrienden.

Bekijk Het vrolijke voorleesboek van Kikker hier

 

 

 

Naar bed, naar bed, zei DuimelotNaar bed, naar bed, zei Duimelot

In dit mooie voorleesboek staan de leukste verhalen en avonturen van bekende vrienden, zoals Nijntje, Kikker en Knofje. Inclusief de liefste Nederlandse liedjes, speciaal voor de allerkleinsten. Een prachtig cadeauboek voor een fijne afsluiting van elke dag.

Bekijk het boek hier

 

 

Mamaaa!Mamaaa!

Slaaptekort? Check. Overvolle wasmand? Check. Krijsend kind in de supermarkt. Check. Ontplofte woonkamer? Check. Dit hilarische boek staat vol met illustraties en teksten over typische alledaagse mama-momenten. Een origineel cadeauboekje met herkenbare momenten voor alle, maar dan ook alle moeders! Het boekje zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht.

Bekijk Mamaaa! hier

 

 

Wil je meer informatie over de leeftijdscategorie 0 – 1.5 jaar? Neem hier een kijkje!
Of wil je meer informatie over de leeftijdscategorie 1.5 – 3 jaar? Neem dan hier een kijkje!